De Regge & Partners

Wie wij zijn? Wij zijn jouw partner en absolute vertrouwenspersoon voor alles betreffende boekhouding, fiscaliteit, vennootschapsrechtelijke en andere financiële zaken.

Jouw strategische partner voor succes!

Ervaar de kracht van ons accountantskantoor

Onze experts gaan verder dan alleen het afleveren van diensten. We bieden jouw onderneming een tastbare meerwaarde die voortkomt uit onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren. Met oog voor detail en diepgaande expertise fungeren wij als jouw vertrouwenspersoon.

Maar daar stopt het niet bij! Wij geloven in de kracht van samenwerking en hebben ons omringd met een zorgvuldig samengesteld netwerk van kennis specialisten. Van bedrijfsrevisoren en advocaten tot notarissen, bankiers en makelaars. Dankzij onze connecties pakken wij jouw specifieke behoeften aan.

Onze aanpak is dynamisch, resultaatgericht en vooral gericht op jouw groei en succes. We nemen de tijd om jouw bedrijf te leren kennen, jouw doelen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij jouw unieke situatie. Met een combinatie van expertise, creativiteit en innovatie streven we ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ervaar de kracht van een professionele en persoonlijke aanpak die jouw onderneming naar het volgende niveau tilt. Met ons aan jouw zijde, ben je klaar om te excelleren in een competitieve zakelijke wereld.

Een gevestigde naam in Deinze sinds 1971!

Wat begon als een bescheiden eenmanszaak, opgericht door Johan De Regge, groeide al snel uit tot een bloeiend bedrijf. Met trots kijken we terug op onze lange geschiedenis van meer dan 50 jaar ervaring.

Vanaf het prille begin lag de focus op het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan onze gewaardeerde klanten. Naarmate de vraag groeide, groeide ook ons team. Wat begon met één medewerker en later versterkt werd door de inzet van Johans echtgenote, groeide uit tot een hecht team van professionals.

Elke mijlpaal kwam hand in hand met een nieuwe groeifase. Na enkele jaren verhuisden we naar een gloednieuw pand aan de Peter Benoitlaan, waar we ruimte hadden om onze dienstverlening verder uit te breiden.

In 1987 werd een nieuwe mijlpaal bereikt met de ingebruikname van ons moderne gebouw op Ten Bosse. Vandaag de dag is De Regge & Partners gevestigd in de Europalaan waar we onze klanten blijven ondersteunen met de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Waarom zou je voor De Regge & Partners kiezen?

Vast contactpersoon die jou begeleidt
Steeds bereikbaar voor deskundig advies
Wij helpen jou en je bedrijf groeien